“Door de persoonlijke aanpak van Stefanie heb ik een ander, gezonder leven

Enkele jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met De Steef Methode. Het hoe en waarom ik bij Stefanie terecht ben gekomen vertel ik graag.

Het was midden in de Corona tijd en ik zat niet lekker in mijn vel. Al een poos had ik veel last van psoriasis met uitslag en jeuk over mijn hele lichaam waar ik onrustig van werd. Ik kwam al enige tijd bij de dermatoloog en internist maar daar schoot ik eigenlijk niets mee op. Een kennis die mijn klachten aanhoorde, vertelde me over het succes van voedingsdeskundige Stefanie en haar methode.

Diezelfde week kon ik nog bij Stefanie terecht. Ik had geen idee wat te verwachten en liet het maar over me heen komen. Ze nam ruim de tijd om mijn eetgewoontes door te nemen en maakte ook gebruik van een biosensor, voor mij een raadsel wat het deed. Omdat ik al zo lang met de klachten rondliep en de dermatoloog me had verteld dat ik ermee moest leren leven, had ik eigenlijk niet veel te verliezen.

Ze kwam tot de conclusie dat mijn darmflora behoorlijk uit balans was door verkeerde eetgewoontes en moest eerst gereinigd en weer opnieuw opgebouwd worden. Stefanie adviseerde mijn hele eetpatroon om te gooien. Van 10 sneetjes brood per dag naar 0. Ik was altijd dol op gebak maar net als alcohol, melk en slagroom, moest ik daarmee stoppen. Volgens haar bleken bepaalde groentes en varkensvlees ook niet goed voor mij te zijn. Om mijn lichaamscellen te ontgiften was het advies om diverse tabletten en zoutoplossingen te gebruiken.

Het was een hele ommezwaai maar ik ben gaan eten wat zij mij adviseerde. Ook omdat mijn partner al 5 jaar eerder had gekozen voor een beter voedingspatroon, met een positief resultaat, gaf ik het een kans. Ik moest dingen gaan eten die ik eigenlijk niet lustte, maar na een tijdje wende ik eraan en smaakte alles steeds beter. In mijn omgeving werd er vaak tegen mij gezegd dat ik niet de discipline op zou kunnen brengen, maar dankzij de persoonlijke aandacht en tips van Stefanie heb ik het tegendeel kunnen bewijzen.

Het belangrijkste: de uitslag en jeuk is zo goed als verdwenen. Ik ben 30 kilo afgevallen en heb een ander, gezonder leven. Soms laaien de klachten een klein beetje op als ik toch weer iets verkeerds heb gegeten. Voor mij het bewijs dat De Steef Methode het verschil maakt. Al is het na zo’n misstap gelukkig weer snel onder controle; mijn lichaam voelt nu op orde en dat hoop ik zo te houden. Ik ga nog regelmatig voor steun en onderhoud langs bij Stefanie. Ik vind het erg prettig dat ze de aandacht voor de persoon die op consult komt gedurende het gehele traject centraal blijft stellen.

“De gezondheid en het energiepeil van mijn man is met sprongen vooruit gegaan.”

Mijn man was ziek en heeft in 2021 een reeks chemospoelingen gehad voor zijn blaas. Ongeveer een jaar later is hij door Stefanie doorgemeten. Er bleken een aantal cellen niet meer goed in werking. Stefanie maakte een plan met een dieet en verschillende supplementen om dit langzaamaan weer op orde te krijgen. De belangrijkste verandering was glutenvrij eten. Daarnaast adviseerde Stefanie ’s ochtends voor het ontbijt bulkdrinken van met Himalayazout aangelegd water.

We hadden regelmatig contact met Stefanie. Ze hield de eerste reactie op het dieet nauwlettend in de gaten en waar nodig stuurde ze bij op het aantal tl zout. Ik kan alleen maar zeggen dat de gezondheid en het energiepeil van mijn man met sprongen vooruit ging. Nieuwe metingen na drie weken lieten dat ook zien.

Sindsdien is er voor ons weer hoop na zo’n vervelende tijd, alles lijkt nu gelukkig weer op orde. Het is een grote verandering geweest wat in het begin best even wennen was. Het was plotseling heel anders eten met veel groentes en ander brood, andere Griekse yoghurt, noem maar op. Maar als je ziet wat een verschil het heeft gemaakt voor mijn man, zou ik tegen iedereen met lichamelijke problemen willen zeggen: geef het een kans. Voor ons is dat het in ieder geval absoluut waard geweest.

“Alleen gezonde voeding was voor mij niet genoeg, ik diende op alle vlakken op te ruimen”

In het voorjaar van 2021 ben ik in gesprek gegaan met Stefanie over voeding omdat ik eigenlijk altijd wel last had van mijn darmen en ik weinig energie had. Zelf had ik mijn gezonde eetgewoontes al goed op orde maar de onrustige darmen bleven. Door Stefanie kwam ik erachter dat ik champignons beter kon vermijden, terwijl ik deze bijna dagelijks at. Aangevuld met de juiste supplementen zijn mijn onrustige darmen verleden tijd.

Maar de energie bleef uit en vorig jaar voelde ik me totaal uitgeput. Ik ben weer in gesprek gegaan met Stefanie. Om een goede gezondheid te creëren dien je op alle vlakken op te ruimen. Alleen gezonde voeding was voor mij niet voldoende. Negatieve ervaringen en emoties waarvan je niet bewust bent dat het een grote rol speelt in je leven, kunnen in de weg staan om goed en energiek in het leven te staan. Na verschillende sessies waaronder hypnose, ik ervaarde het als diepe trans, heb ik dit alles een plaats kunnen geven.

Bovenal heb ik een veel beter inzicht in veel dingen gekregen, vooral in mezelf, zodat ik er nu veel makkelijker mee om kan gaan zonder me er boos of rot bij te voelen wanneer bepaalde situaties zich voordoen. Ik voel me weer energiek en een gelukkig mens. Het waren pittige maanden maar ik ben ontzettend blij dat ik doorgezet heb.

Stefanie begeleidt je er ontzettend goed in en maakt pas stappen wanneer jij er aan toe bent. Je voelt dat ze haar werk doet uit pure passie en dat straalt ze ook uit. Ze wenst iedereen een gezond en gelukkig leven.

Het energetische werk en de hypnose vond ik destijds een beetje hocus pocus, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Het bleek geen hocus pocus, het waren fijne gesprekken, mooie ervaringen en vertrouwen wat mijn leven zoveel mooier heeft gemaakt.

Heel veel dank Stefanie ❤