Mijn naam is Stefanie Bakker en mijn praktijk heet De Steef Methode. Hoe dat zo is gekomen lees je hier…..

Door mijn eigen ervaringen kreeg ik een andere kijk op het leven. Vol liefde en passie over gezonde voeding en waarom we doen zoals we doen, blijft mij fascineren. Dit vormt de basis voor mijn consulten.

Hoe is het allemaal begonnen?

Als kind was ik wel wat anders voor mijn gevoel dan andere kinderen.

Ik voelde vooral heel veel, maar ik dacht dat dit normaal was. Ik voelde me daar wat alleen in zou je kunnen zeggen. Als puber kreeg ik allerlei lichamelijke klachten en was ik vaak erg vermoeid. Ik werkte veel, dus dan kan dat. Niet te flauw en zo ging ik maar door. Iedereen om mij heen was druk met werk, dus dat hoort zo, denk je dan. Daarnaast vond ik ook nog dat ik voor iedereen klaar moest staan. De agenda was gevuld voor ‘Jan en alleman’, behalve voor mezelf.

Mijn overgevoeligheid werd er niet minder op en ik merkte van lieverlee dat niet iedereen dit had. Ik verdiepte me steeds meer in ‘de waarom dingen’ van het leven, deed cursussen en ging veel lezen over spiritualiteit. Hierdoor kreeg ik steeds meer erkenning en voelde ik me wat minder alleen. Rond mijn 21ste kon ik niet meer! Mijn lichaam was op.. alles was zo pijnlijk. Ik was zo moe dat ik niet meer kon werken. Toen werd er Fibromyalgie gediagnostiseerd. Ik heb vele therapeuten bezocht en toch kwam ik niet tot de oplossing…Ik ging zelf op onderzoek uit. Deed cursussen van psychologie, reiki, voeding, spiritualiteit, hypnose en zocht in alles de verdieping.

Uiteindelijk door mijn gevoeligheid kon ik zelf meer dan ik ooit had beseft. Door de test die ik nu gebruik in mijn consulten, kwam ik erachter wat ik nodig had. Mijn zwakke punt werd mijn kracht!

Intussen ontwikkelde ik me steeds verder..

Echt ongelofelijke dingen gebeurde……Ik kreeg steeds meer spirituele ervaringen die niet te verklaren waren. Ik ervaarde healings, zag kleuren en geen kleuren die overeen komen met de kleuren die we op aarde zien. Alles vele malen intenser dan wat ik kan uitleggen en dan nog niet te spreken over het gevoel. Het was zo intens dat ik daar ook iedere keer naar terug wilde.
Die kracht is niet te omschrijven…..

Mijn overleden tante begeleide mij tijdens de geboorte van mijn dochter. Wat een hele mooie intense ervaring was. Onze dochter is geboren op de overlijdens dag van deze tante. Dit is inmiddels 21 jaar geleden. Sinds zij is geboren is het contact met mijn tante steeds sterker geworden. Ze begeleid mij op alle gebieden van mijn leven. Alles blijft door ontwikkelen en ik kan contact maken met overledenen. Nu ben ik voedingsdeskundige, hypnotherapeut en noem ik mezelf ook wel energetisch hypnotherapeut.

Nu ben ik fit, vol energie en leef ik mijn leven vol passie en liefde! Hoe fijn is dat… Wil jij dat ook?

Je bent van harte welkom in mijn praktijk De Steef Methode.