Wil jij ECHT stoppen met roken, vapen of de E-sigaret?

Hypnotherapie is effectief om gedragsveranderingen te weeg te brengen. Dit komt omdat met hypnotherapie contact wordt gemaakt met het onderbewustzijn. In dit deel van het brein liggen diepgewortelde overtuigingen en gewoonten opgeslagen, die het rookgedrag in stand houden. Zodra het contact is gelegd met het onderbewustzijn en deze in overeenstemming is met het bewustzijn zal er gelijk verandering plaatsvinden.

Het QuitEase Pro®programma bestaat uit een holistische benadering en is gebaseerd op wetenschappelijk ondezoek. De behandeling bestaat uit een individuele  hypnosesessie (of een groepssessie) in combinatie met het online programma waarin in je een maand lang begeleidt wordt. Het voordeel bij dit programma is dat je op ieder moment steun kunt vinden via Mobile Health.

Het biedt ten allen tijde tools en ondersteunende technieken die je kunt toepassen. De verschillende bewezen technieken zijn in het QuitEase Pro®programma verwerkt. Zo kun je op ieder moment van de dag deze technieken raadplegen zoals  zelfhypnose, affirmaties, mindfulness, visualisatie en ademhalingsoefeningen enz.

Neem jij de stap en ben jij voor de volle 100 procent gemotiveerd om een rookvrij leven binnen te stappen?

Kijk dan voor meer informatie op link quiteasepro.nl daar vind je een gratis audio en e-book zodat je alvast  kennis kunt maken met deze methode.

Zoek je een therapeut buiten Zeeland neem dan een kijkje bij een expert bij jou in de buurt. Zoek experts.