Mijn man was ziek en heeft in 2021 een reeks chemospoelingen gehad voor zijn blaas. Ongeveer een jaar later is hij door Stefanie doorgemeten. Er bleken een aantal cellen niet meer goed in werking. Stefanie maakte een plan met een dieet en verschillende supplementen om dit langzaamaan weer op orde te krijgen. De belangrijkste verandering was glutenvrij eten. Daarnaast adviseerde Stefanie ’s ochtends voor het ontbijt bulkdrinken van met Himalayazout aangelegd water.

We hadden regelmatig contact met Stefanie. Ze hield de eerste reactie op het dieet nauwlettend in de gaten en waar nodig stuurde ze bij op het aantal tl zout. Ik kan alleen maar zeggen dat de gezondheid en het energiepeil van mijn man met sprongen vooruit ging. Nieuwe metingen na drie weken lieten dat ook zien.

Sindsdien is er voor ons weer hoop na zo’n vervelende tijd, alles lijkt nu gelukkig weer op orde. Het is een grote verandering geweest wat in het begin best even wennen was. Het was plotseling heel anders eten met veel groentes en ander brood, andere Griekse yoghurt, noem maar op. Maar als je ziet wat een verschil het heeft gemaakt voor mijn man, zou ik tegen iedereen met lichamelijke problemen willen zeggen: geef het een kans. Voor ons is dat het in ieder geval absoluut waard geweest.