In het voorjaar van 2021 ben ik in gesprek gegaan met Stefanie over voeding omdat ik eigenlijk altijd wel last had van mijn darmen en ik weinig energie had. Zelf had ik mijn gezonde eetgewoontes al goed op orde maar de onrustige darmen bleven. Door Stefanie kwam ik erachter dat ik champignons beter kon vermijden, terwijl ik deze bijna dagelijks at. Aangevuld met de juiste supplementen zijn mijn onrustige darmen verleden tijd.

Maar de energie bleef uit en vorig jaar voelde ik me totaal uitgeput. Ik ben weer in gesprek gegaan met Stefanie. Om een goede gezondheid te creëren dien je op alle vlakken op te ruimen. Alleen gezonde voeding was voor mij niet voldoende. Negatieve ervaringen en emoties waarvan je niet bewust bent dat het een grote rol speelt in je leven, kunnen in de weg staan om goed en energiek in het leven te staan. Na verschillende sessies waaronder hypnose, ik ervaarde het als diepe trans, heb ik dit alles een plaats kunnen geven.

Bovenal heb ik een veel beter inzicht in veel dingen gekregen, vooral in mezelf, zodat ik er nu veel makkelijker mee om kan gaan zonder me er boos of rot bij te voelen wanneer bepaalde situaties zich voordoen. Ik voel me weer energiek en een gelukkig mens. Het waren pittige maanden maar ik ben ontzettend blij dat ik doorgezet heb.

Stefanie begeleidt je er ontzettend goed in en maakt pas stappen wanneer jij er aan toe bent. Je voelt dat ze haar werk doet uit pure passie en dat straalt ze ook uit. Ze wenst iedereen een gezond en gelukkig leven.

Het energetische werk en de hypnose vond ik destijds een beetje hocus pocus, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Het bleek geen hocus pocus, het waren fijne gesprekken, mooie ervaringen en vertrouwen wat mijn leven zoveel mooier heeft gemaakt.

Heel veel dank Stefanie ❤